Las aliáceas: un aliado natural

Desde la antigüedad las plantas aliáceas, entre las que destacan el ajo y la cebolla, han sido utilizadas con múltiples aplicaciones tanto culinarias como medicinales debido, sobre todo, a las diversas propiedades beneficiosas que presentan para la salud.

Fue, en primera instancia, su uso como antibióticos naturales lo que despertó el interés de la comunidad científica. A día de hoy hay una gran variedad de investigaciones y estudios clínicos alrededor de todo el mundo dirigidos a aportar pruebas científicas y concluyentes a cerca de los beneficios que pudiera tener el consumo diario de aliáceas [1].

Más allá de su actividad antimicrobiana, en los últimos años muchas de estas investigaciones se han centrado en demostrar su eficacia en la prevención y tratamiento de alteraciones cardiovasculares o en la mejora de la respuesta inmune, entre otras.

Los ingredientes activos responsables de las propiedades saludables que pueden presentar alimentos como el ajo y la cebolla son compuestos de tipo organosulfurado [2].

A parte de estos compuestos bioactivos, las plantas aliáceas contienen otros componentes beneficiosos para la salud como son vitaminas, minerales, aminoácidos esenciales, flavonoides y fibra, como los más abundantes [3].

What are the AlioCare benefits?

The benefits of regular consumption of garlic and onion have been known since time immemorial. There is a lot of evidence and scientific studies that link the consumption of garlic and onion with a good immune status, a better cardiovascular health or the ability to prevent infectious pathologies or the risk of developing cancer. Thus, popular wisdom associates the consumption of garlic and onion with the prevention of flu, the common cold or the reduction of cholesterol levels.

What makes AlioCare special?

AlioCare, unlike other garlic and onion nutritional supplements, is standardized in organosulfur active compounds. After decades of research and using a novel production process, AlioCare™ guarantees a minimum content of active ingredients per capsule. It is also not deodorized, as the odor elimination process used by other manufacturers often destroys these valuable active ingredients.

The active compounds in AlioCare are naturally present in garlic and onion in low concentrations, so very high quantities of these foods must be consumed to reach the concentration available in a single capsule. If we were to make the comparison, the individual would have to consume approximately 2 medium sized garlic cloves and one medium sized onion per day.

AlioCare does not contain allicin, a similar compound that, although very beneficial, is extremely unstable, degrades rapidly and loses its properties. Unlike allicin, the organosulfur principles of AlioCare are very stable, which guarantees a standardized content per capsule.

AlioCare is a scientifically proven product. Numerous scientific studies carried out by independent centers of international prestige demonstrate the enormous benefits of the product in the improvement of the immune response and the prevention of intestinal disorders.

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